Şampiyon hentbolculardan Başkan Vekili Şahin Biba’ya ziyaret

A

ARAHABERİ

Ziyaretçi
“Bursa spor tarihine adlarını yazdırdılar” Kulüp Başkanı Sezer Sezgin ile yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Vekili Şahin Biba, sporcular ve teknik heyeti tek tek kutladı. Takımın elde ettiği başarıyla Bursa’ya büyük gurur yaşattığını ifade eden Biba, güçlü takım ruhunun şampiyonluğun en önemli anahtarı olduğunu söyledi. “Bursalılara unutulmaz bir sezon yaşattılar” Başkan Vekili Şahin Biba, başarılı sporcuların kentte büyük bir sevinç oluşturduğunu belirterek, “Elde edilen başarı güçlü ekip ruhunun bir sonucudur. Bizlere unutulmaz bir sezon yaşattılar. Çok başarılı bir takım oluşturuldu. Emeği geçen tüm sporcularımıza, teknik heyetimize ve kulüp çalışanlarımıza Bursalılar adına teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Bursa hentbolunda tarihi başarı Bu sezon kazandığı üç kupayla dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, hem Bursa spor tarihine adını yazdırdı hem de taraftarına uzun yıllar unutulmayacak bir sezon armağan etti.