A
ARAHABERİ
Ziyaretçi
Nilüfer Belediyesi tarafından apartman, site ve iş merkezi yöneticileri ile bu alanlarda görev yapan çalışanlara hukuki, mali, teknik ve yönetsel destek sağlamak amacıyla kurulan NAYDEM, bu kez sahaya çıkarak emekçilerle birebir temas kurdu. Pilot bölge olarak belirlenen Ertuğrul Mahallesi’nde yapılan ziyaretlere Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz ile Ertuğrul Mahalle Muhtarı Naciye Akemiş de katıldı. Sorunlar Yerinde Dinlendi Kuruluşundan bu yana çeşitli eğitim programları düzenleyen NAYDEM, saha çalışmalarıyla apartman ve site görevlilerinin günlük yaşamda karşılaştıkları sorunları yerinde tespit etmeyi hedefliyor. Mahallede görev yapan apartman ve site çalışanlarıyla bir araya gelen heyet, emekçilerin taleplerini ve önerilerini dinleyerek çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulundu. “Daha Yakın İletişim Kurmak İstiyoruz” Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, NAYDEM’in apartman ve site görevlileriyle doğrudan iletişim kurmayı amaçladığını söyledi. Karagöz, “Birimimiz, site görevlileriyle iletişim kurarak hem onlara destek olmayı hem de önerilerini belediyeye taşımayı amaçlıyor. Daha yakın iletişim kurmak istiyoruz. Bu noktada pilot bölge olarak Ertuğrul Mahallesi’ni seçtik. Muhtarımızın desteği bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı. Mahallenin site ve daire yoğunluğu açısından ulaşılabilir bir ölçekte olduğunu belirten Karagöz, yaşanan sorunların görevli personelin desteğiyle daha hızlı çözülebileceğini ifade etti. Karagöz ayrıca site yönetimlerinin mevzuata ilişkin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için de çalışma yürüttüklerini kaydetti. Başkan Özdemir’den Yakın Takip Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in projeye büyük önem verdiğini belirten Karagöz, “Başkanımız bize, ‘Site görevlileriyle gidin tanışın, görüşün. Bir ihtiyaçları varsa bana iletin’ dedi. Biz de bu doğrultuda ziyaretlerimize başladık” dedi. Ziyaretler kapsamında apartman ve site görevlilerine çeşitli hediyeler verilirken, Başkan Yardımcısı Emre Karagöz çalışanların Kurban Bayramı’nı kutlayarak emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.