Hatay Trafiğinde Ceza ve Sürpriz Tepki

A

ARAHABERİ

Ziyaretçi
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Hatay’da hız kurallarına uymayan sürücülere yönelik radar denetimlerini sürdürüyor. Denetimler, Defne ilçesi Subaşı Mahallesi Antakya–Defne yolu üzerinde gerçekleştirildi. 80 Kilometre Hız Sınırında Radar Kontrolü Ekipler, hız limitinin 80 kilometre olduğu güzergahta radar uygulaması yaptı. Denetimlerde hız sınırını aşan sürücülere, ihlalin derecesine göre 2 bin TL ile 12 bin TL arasında değişen cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde 6 sürücüye hız ihlali nedeniyle ceza kesildi. “Kaçacağımı Sandım Ama Yakalandım” Ehliyetini aldıktan 12 yıl sonra ilk kez ceza alan sürücülerden Servet Girgin, denetim noktasında yakalandığı anları anlattı. Girgin, “Kaçacağımı sandım ama yakalandım, trafik ekiplerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. “4 Bin Lira Ceza Yedim, Hak Ediyorum” Hız sınırını aştığını kabul eden Girgin, 80 kilometre hız sınırının bulunduğu yolda 90 kilometre hızla seyrettiğini belirterek 4 bin TL ceza ödediğini söyledi. Ceza aldığını hak ettiğini ifade eden Girgin, “Bundan dolayı ceza yediğim için hak ediyorum. Ceza yediğime pişman değilim ama sınırı aştığım için pişmanım” dedi. “Trafik Ekipleri Bizi Uyarıyor, İyi Ki Varlar” Denetimlerin önemine dikkat çeken sürücü, trafik ekiplerine teşekkür ederek, “Bizi uyarıyorlar, kontrol ediyorlar. Adeta kendimize gelmemizi sağlıyorlar. İyi ki varlar” ifadelerini kullandı. Girgin, 12 yıllık ehliyet süresince ilk kez ceza aldığını da sözlerine ekledi.