24. NİLÜFER ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİNE TEŞEKKÜR PROGRAMI

A

ARAHABERİ

Ziyaretçi
Binlerce Öğrenciyi Buluşturan Büyük Organizasyon Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor Kulübü ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle hayata geçirilen şenlikler, 15 Nisan’da başlayıp 19 Mayıs’ta sona erdi. 171 okuldan 20 binden fazla öğrencinin katıldığı organizasyonda 24 farklı branşta müsabakalar gerçekleştirildi. “En Büyük Emek Sizlerin” Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, programda yaptığı konuşmada organizasyonun başarıyla tamamlanmasında en büyük payın öğretmenler ve saha görevlilerinde olduğunu vurguladı. Karagöz, şenliklerin öğrencilerde spor kültürü, takım ruhu ve özgüven gelişimine önemli katkı sunduğunu belirtti. “Sahada Dostluk Kazandı” Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Comart ise organizasyonun yalnızca sportif değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel açıdan da önemli bir başarı olduğunu ifade etti. Comart, sahalarda rekabetten çok dostluk ve centilmenliğin öne çıktığını söyledi. Teşekkür Plaketleri Takdim Edildi Programda, şenliklerde görev alan okul müdürleri, branş koordinatörleri ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür plaketi verildi. Gecenin sonunda Nilüfer Halk Dansları Topluluğu ve Nilüfer Roman Orkestrası sahne alarak etkinliğe renk kattı. Sporla Güçlenen Eğitim Vurgusu Nilüfer’de gelenekselleşen spor şenliklerinin, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceği ve gelecek yıllarda daha geniş katılımla sürdürülmesinin hedeflendiği belirtildi.